I. BETALING 

De betaling van de online bestellingen kan worden uitgevoerd op de volgende wijzen :

*via overschrijving (bestelling bevestigd bij de betaling of betalingsbewijs (info@stockline.be)

IMETRA CONSULT BVBA

BELFIUS 068-2142031-07. IBAN BE74 0682 1420 3107 BIC GKCCBEBB

referentie : het nummer van de bestelling

* met de betaalkaarten VISA/MASTERCARD/EUROCARD

Bancontact /mistercash

Deze transacties worden uitgevoerd met OGONE voor de beveiligde betalingen online.

Een bestelbon wordt per mail opgestuurd en de faktuur wordt samen met de levering overhandigd.
De bestelling is slechts geldig na ontvangst van de betaling.

II. LEVERING :

Behoudens andersluidende vermelding in de productomschrijving op onze website, zijn de verzendingkosten voor een online bestelling via de e-shop als volgt:

A. GRATIS OPHALING IN BELGIE TE BRUSSEL (1180)- GENVAL (1332) - WAVRE (1300)

Gratis ophaling van de goederen in onze opslagplaats gelegen te Vanderkinderestraat, 465, 1180 Brussel (10-19u) en in 1332 GENVAL, rue des Ateliers 13 (dinsdag tot zaterdag 10-18u), ook 1300 WAVRE, avenue des Princes 30 A (10-18u)

B. VERZENDING
- IN BELGIE

* 25€ 

* 6€ voor kleine toestellen

We leveren niet maar naar Frankrijk en Nederland.

Indien de levering van een groot artikel (ijskast, televisie, enz.) op verdieping plaats dient te vinden, gelieve dan er voor te zorgen dat de toegang (deur en inkomhal, trappen, lift, binnendeuren, gangen, enz.) voldoende groot zijn en een voldoende hoogte hebben opdat de levering op een normale wijze kan plaatsvinden.

Indien Uw bestelling bestaat uit verschillende artikelen die geleverd worden op eenzelfde adres, dient U slechts eenmaal de verzendingskosten te betalen.

!! Alle schade dient binnen de 24 uur gemeld te worden via fotos per mail op info@stockline.be

 Controleer vóór de ondertekening, de goederen in de aanwezigheid van de chauffeur. Als hij niet wil wachten vergeet dan niet op de leveringsbon de clausule "onder voorbehoud van een verificatie omdat bij de levering niet mogelijk" te noteren. In geval van schade van de verpakking, gelieve deze duidelijk aan te duiden op de vrachtbrief.

 Indien dit niet gebeurt, kunnen wij de goederen niet omruilen of terugbetalen. Bedankt voor uw begrip. 

III. LEVERINGSTERMIJN

Als het artikel bij ons in voorraad is, wordt er IN STOCK vermeld op de fiche. Voor een levering aan huis is de leveringstermijn  dan van  3-8 werkdagen na de bestelling. Indien wij deze bij de leverancier moeten bestellen is deze leveringstermijn dezelfde onder voorbehoud dat deze voorradig is bij hen. Het is altijd beter om met ons contact op te nemen,voor de bestelling, om de voorraad te kennen bij de leverancier. De maximale leveringstermijn is van 30 dagen, tenzij goedkeuring van de koper, maar de bestelling  kan uiteraard geannuleerd worden op elk moment indien deze termijn te lang is .Een  mail wordt verzonden zodra de bestelling wordt opgestuurd,  met een tracking nummer om de bestelling te kunnen volgen en de leveringsinstructies. De transporteur belt U op om de dag en uur van de levering te plannen. 

IV. ECOCHEQUES

U moet de betaling via overschrijving kiezen, het bedrag min de ecocheques betalen en de ecocheques bij de afhaling in onze winkels betalen.

IV INSTALLATIE

Stockline kan gratis de ingebruikstelling van de  vrijstaande artikels aanbieden op een  bestaande en correcte installatie (belhave de side by side en fornuizen op gas). Materiële kosten die nodig zijn voor de installatie  zijn ten laste van de aankoper.

Voor een installatie van inbouw artikels (en ook side by side en fornuizen met gas) enkel in Brussel en omgeving, is de prijs van  40 € (excl.BTW) voor het eerste uur  (verzendkosten inbegrepen) en 25 € (excl.BTW) voor elke extra bijkomende uren.  Als de installatie  een tweede wernemer verreist is de prijs  dan van € 60 (excl.BTW) voor het eerste uur  en 40 € (excl.BTW) per bijkomende uren. Voor de andere regio's een offerte moet aangevraagd worden

Product added to compare.

Welkom bij STOCKLINE

Om de bezoekerservaring te verbeteren, en met uw toestemming, gebruikt STOCKLINE cookies om:

Zie het cookiebeleid.

Indien je accepteert, zal de ervaring nog beter zijn, als je dat niet doet, nemen we het je niet kwalijk ;-)

Welkom en een goed bezoek!