I. BETALING 

De betaling van de online bestellingen kan worden uitgevoerd op de volgende wijzen :

*via overschrijving (bestelling bevestigd bij de betaling of betalingsbewijs (info@stockline.eu)

IMETRA CONSULT BVBA

BELFIUS 068-2142031-07. IBAN BE74 0682 1420 3107 BIC GKCCBEBB

referentie : het nummer van de bestelling

* met de betaalkaarten VISA/MASTERCARD/EUROCARD

Bancontact /mistercash


*
PAYPAL

Deze transacties worden uitgevoerd met OGONE voor de beveiligde betalingen online.

Een bestelbon wordt per mail opgestuurd en de faktuur wordt samen met de levering overhandigd.
De bestelling is slechts geldig na ontvangst van de betaling.

II. LEVERING :

Behoudens andersluidende vermelding in de productomschrijving op onze website, zijn de verzendingkosten voor een online bestelling via de e-shop als volgt:

A. GRATIS OPHALING IN BELGIE TE BRUSSEL (1180)- GENVAL (1332)

Gratis ophaling van de goederen in onze opslagplaats gelegen te Vanderkinderestraat, 465, 1180 Brussel en in 1332 GENVAL, rue des Ateliers 13. (in genval van maandaag 9u tot donderdag 15u).

B. VERZENDING
- IN BELGIE.

* Gratis voor een bestelling van min.699€

* 20€ voor een bestelling tot 699€

* 5€ voor kleine toestellen

- IN FRANKRIJK, LUXEMBURG en NEDERLAND

* Gratis voor een bestelling van min.999€ (eenvoudig levering) of 15€ (gespecialiseerde levering van + 60kg)

* 35 € voor een bestelling tot 999€ (eenvoudig levering) en 50€ (gespecialiseerde levering)

* 10€ voor kleine toestellen

Indien de levering van een groot artikel (ijskast, televisie, enz.) op verdieping plaats dient te vinden, gelieve dan er voor te zorgen dat de toegang (deur en inkomhal, trappen, lift, binnendeuren, gangen, enz.) voldoende groot zijn en een voldoende hoogte hebben opdat de levering op een normale wijze kan plaatsvinden.

Indien Uw bestelling bestaat uit verschillende artikelen die geleverd worden op eenzelfde adres, dient U slechts eenmaal de verzendingskosten te betalen.

* Indien  Uw levering door twee transporteurs gebeurd (grote vracht van + 60kg). Het apparaat kan worden geleverd aan de verdiepingen. Hij wordt in aanwezigheid van de expediteur uitgepakt en een verslag is gemaakt voor de goede staat van het apparaat. In geval van schade, gelieve deze aan te duiden op de vrachtbrief EN het toestel terug meegegeven aan de transporteurs.

* Indien de levering slechts door een transporteur gebeurd (lichte vracht), dan wordt het artikel geleverd aan de ingang van het gebouw/huis. Controleer vóór de ondertekening, de goederen in de aanwezigheid van de chauffeur. Als hij niet wil wachten vergeet dan niet op de leveringsbon de clausule "onder voorbehoud van een verificatie" te noteren. In geval van schade, gelieve deze aan te duiden op de vrachtbrief EN het toestel terug meegegeven aan de transporteurs.

Eventuele schade moet ons worden aangegeven binnen 24 uur via e-mail ( info@stockline.eu ) Bij gebrek aan deze mail en aan de procedure wordt er geen enkele terugbetaling of uitwisseling van het apparaat gedaan. Dank u voor uw begrip.

III. LEVERINGSTERMIJN

Als het artikel bij ons in voorraad is, wordt er IN STOCK vermeld op de fiche. Voor een levering aan huis is de leveringstermijn  dan van  3-8 werkdagen na de bestelling. Indien wij deze bij de leverancier moeten bestellen is deze leveringstermijn dezelfde onder voorbehoud dat deze voorradig is bij hen. Het is altijd beter om met ons contact op te nemen,voor de bestelling, om de voorraad te kennen bij de leverancier. De maximale leveringstermijn is van 30 dagen, tenzij goedkeuring van de koper, maar de bestelling  kan uiteraard geannuleerd worden op elk moment indien deze termijn te lang is .Een  mail wordt verzonden zodra de bestelling wordt opgestuurd,  met een tracking nummer om de bestelling te kunnen volgen en de leveringsinstructies. De transporteur belt U op om de dag en uur van de levering te plannen. 

IV. ECOCHEQUES

Met de Ecocheques en het Ecopass, wil de regering de aankoop van ecologische producten stimuleren via de werkgever. De cheques worden verdeeld door de bedrijven Edenred (voor de Ecocheque) en Sodexo (voor Ecopass). Ze zijn geldig gedurende 2 jaren. Hebt u een koelkast, wasmachine, of diepvriezer ... nodig (A+ of nog spaarzamer)? Voortaan kan u in onze winkel of via onze website, al uw ecologische aankopen doen met uw ecocheques. U moet de betaling via overschrijving kiezen, het bedrag min de ecocheques betalen en de ecocheques bij de afhaling of levering geven.

IV INSTALLATIE

Stockline kan gratis de ingebruikstelling van de  vrijstaande artikels aanbieden  op een  bestaande en correcte installatie (belhave de side by side en fornuizen op gas). Materiële kosten die nodig zijn voor de installatie  zijn ten laste van de aankoper.

De installatie van de inbouwartikel  is niet mogelijk in het buitenland. Wij plaatsen ook geen keukens in het buitenland. Voor een installatie van inbouw artikels (en ook side by side en fornuizen met gas) in Brussel en omgeving  of Genval en omgeving, is de prijs van  40 € voor het eerste uur  (verzendkosten inbegrepen) en 25 €  voor elke extra bijkomende uren.  Als de installatie  een tweede wernemer verreist is de prijs  dan van € 60 voor het eerste uur  en 40 € per bijkomende uren. Voor de andere regio's een offerte moet aangevraagd worden